17/1527/NMA1 213 Mill Road - including changes to cycle parking

Please sign in to vote.

Added by Matthew

Non-material amendment on application 17/1527/FUL to include changes to Dutch's Corner, townhouses, Mews houses and landscape. Dutch's Corner changes are as follows: raised height of dormer, omission of 3 rooflights, fenestration changes and removal of recess on Ross Street elevation. Townhouse changes are as follows: reconfiguration of rooflights, reduction in bay window depth, 175mm increase to wall and internal changes. Mew houses changes are as follows: fenestration changes, amended position of house, step in roof height relocated, reduced green roof area, amendments to size of basement and front courtyards, relocated cycle store. 5 new trees omitted.

213 Mill Road Cambridge CB1 3BE

Cambridge

Application reference : 17/1527/NMA1

https://idox.cambridge.gov.uk/online-applications/applicationDetails.do?activeTab=summary&keyVal=PW80D4DX08G00

Location

Issues nearby
Please wait…
Back to top